.

Biotech USA Hydro Whey Zero - 1816 g

Teljes méretű nézet

  • Márka: Biotech USA
  • Kiszerelés: 1816 g

-950 Ft‎

Termék elérhetőség: Rendelésre. Szállítási idő 1-5 nap

18 990 Ft‎

18 040 Ft‎

On sale On sale!

Hozzáad Elvesz

Hozzáadás a kívánságlistához

Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%
Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal
Magas aminosav tartalom
Extra gyors és könnyű felszívódás
Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom
Alacsony nátrium tartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Sztíviával
Gluténmentes
Laktózmentes
Krémes állag

HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES

Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztes címet? A díjat kapja a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint a villám!

A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgel tölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent. Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- és zsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akár verseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabb regenerációt és csökkenti az izomlázat.

A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobb eredményekért!

* a BioTechUSA termékkínálatában

1 ADAGBAN (25 g):

23 g fehérje
ebből 5 g BCAA
L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő – funkcionális aminosavval kiegészítve

Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?

a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára, 94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségi fehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonban kerülniük kell a laktózt
azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeket keresnek finom és krémes ízekben
azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosuló fehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok)
gluténérzékenyeknek

HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM?

A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egy előemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő lerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint a többi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők és tápszerek előállításánál.

MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?

A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny.

HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?

A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?

A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.

MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?

A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).

A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Kiszerelés: 25 g (1 adag), 454 g (20 adag), 1816 g (72 adag)

Ízek: csokoládé-mogyoró, vanília-fahéj, eper-banán, trópusi gyümölcs
ÖSSZETEVŐK:

Cseresznye-banán ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (azorubin, Ponceau 4R, indigotin)*.

Vanília-fahéj ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, fahéj, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), vanillin, édesítőszerek
(szukralóz, szteviol glikozidok), színezék (tartrazin)*.

Trópusi gyümölcs ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (tartrazin, Ponceau 4R)*.

Csokoládé-mogyoró ízű: hidrolizált tejsavófehérje-izolátum 93%, kakaópor, L-arginin- hidroklorid, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), aroma, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), vanillin. Tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.

Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1 adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ (374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g, amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, Szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25 g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, Fehérje 92 g/23 g/46 g, Só 0,23 g/0,06 g/0,12 g.

Aminosavak egy adagban (25 g): Esszenciális aminosavak (Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán) 10,6 g, Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin, Glutaminsav és Hidroxiprolin) 7,3 g, Nem esszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 5,1 g. Összes BCAA: 5 g.

Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1 adagolókanál = 2 púpozott evőkanál) 200 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal.

Nincs vásárlói hozzászólás a termékhez

Írja meg véleményét

Biotech USA Hydro Whey Zero - 1816 g

Biotech USA Hydro Whey Zero - 1816 g

Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%
Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal
Magas aminosav tartalom
Extra gyors és könnyű felszívódás
Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom
Alacsony nátrium tartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Sztíviával
Gluténmentes
Laktózmentes
Krémes állag

HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES

Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztes címet? A díjat kapja a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint a villám!

A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgel tölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent. Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- és zsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akár verseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabb regenerációt és csökkenti az izomlázat.

A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobb eredményekért!

* a BioTechUSA termékkínálatában

1 ADAGBAN (25 g):

23 g fehérje
ebből 5 g BCAA
L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő – funkcionális aminosavval kiegészítve

Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?

a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára, 94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségi fehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonban kerülniük kell a laktózt
azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeket keresnek finom és krémes ízekben
azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosuló fehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok)
gluténérzékenyeknek

HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM?

A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egy előemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő lerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint a többi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők és tápszerek előállításánál.

MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?

A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny.

HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?

A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?

A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.

MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?

A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).

A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Kiszerelés: 25 g (1 adag), 454 g (20 adag), 1816 g (72 adag)

Ízek: csokoládé-mogyoró, vanília-fahéj, eper-banán, trópusi gyümölcs
ÖSSZETEVŐK:

Cseresznye-banán ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (azorubin, Ponceau 4R, indigotin)*.

Vanília-fahéj ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, fahéj, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), vanillin, édesítőszerek
(szukralóz, szteviol glikozidok), színezék (tartrazin)*.

Trópusi gyümölcs ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, L-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (tartrazin, Ponceau 4R)*.

Csokoládé-mogyoró ízű: hidrolizált tejsavófehérje-izolátum 93%, kakaópor, L-arginin- hidroklorid, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), aroma, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), vanillin. Tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.

Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1 adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ (374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g, amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, Szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25 g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, Fehérje 92 g/23 g/46 g, Só 0,23 g/0,06 g/0,12 g.

Aminosavak egy adagban (25 g): Esszenciális aminosavak (Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán) 10,6 g, Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin, Glutaminsav és Hidroxiprolin) 7,3 g, Nem esszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 5,1 g. Összes BCAA: 5 g.

Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1 adagolókanál = 2 púpozott evőkanál) 200 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal.

Írja meg véleményét

30 hasonló termék ebben a kategóriában